Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici

Beneficiile colaborarii

Win Imobiliare ofera servicii de consultanta imobiliara bazate pe castigul reciproc. Dovada faptului ca pentru noi conceptul “win-win” nu ramane doar un termen este punerea la dispozitiea clientilor nostri a experientei nostre in domeniu si prezentarea in detaliu a pietei de interes printr-un consilier imobiliar dedicat lor asigurandu-se astfel ca vor face cea mai buna alegere a imobilului, nu doar o simpla tranzactie.

De ce sa alegi un consilier imobiliar profesionist ?

Cunoastem importanta deciziei in achizitionarea unei locuinte, si pentru ca ne dorim sa iubesti locul tau de acasa, iti venim in ajutor cu serviciii de consultanta specializata, astfel incat dorintele si asteptarile tale impreuna cu serviciile noastre sa te aduca mai aproape de casa visata.

Daca doresti sa faci o investitie tine cont ca piata imobiliara din Cluj-Napoca este una dintre cele mai puternice si dinamice piete din Romania iar consilierii nostrii te vor ajuta sa faci o selectie a imobilelor iar prin experienta lor, analiza fiecarui imobil in parte va va aduce la tranzactia cu randamentul asteptat.

Clientii nostri, proprietari, sunt la fel de importanti pentru noi. Pentru o colaborare win-win, va punem la dispozitie consilieri cu experienta in evaluarea imobilelor, prezentarea in detaliu a proprietatii dumneavoastra va fi primul filtru de selectie a potentialilor clienti, criteriile dumneavoastra de selectie a acestora vor fi si ale noastre.

Asadar credem ca pentru a evita numeroasele neplaceri care pot aparea pe parcursul unei negocieri este important sa va puteti baza pe profesionisti. 

 

Misiunea noastra

Imbunatatirea imaginii consilierului imobiliar. Ideea ca fara ajutorul acestuia “salvezi” plata unui comision este gresita si iti poate aduce repercusiuni mai tarziu. Cunostintele consilierului imobiliar sunt imperativ necesare intr-o piata in continua schimbare. Domeniul imobiliar se intalneste la tot pasul cu cel juridic, de asemenea multitudinea ofertelor pot pune probleme in analiza comparativa corecta a acestora.

 

Viziunea noastra


Ne dorim ca în viitorul apropiat fiecare client, fie el cumpărător sau vânzător, la momentul tranzacționării unei proprietăți imobiliare să apeleze la serviciile unui consultant imobiliar profesionist fiind conștient de plusvaloarea pe care o poate primi de la acesta în detrimentul tranzacționării pe cont propriu.

 

Valorile noastre


Valorile care ghidează compania noastră sunt: Integritatea | Corectitudinea | Transparența

 

De ce sa apelezi la Win Imobiliare?

  • Economie de timp: Cunoastem importanta timpului fiecaruia, cunoastem importanta tehnologiei, astfel folosim instrumente online pentru a lucra inteligent si rapid. Informatiile despre imobilul dorit sunt la un click distanta de tine.
  • Negociere transparenta si eficienta
  • Informatii prelucrate si verificate in prealabil
  • Consiliere eficienta dintr-o baza de date actualizata permanent
  • Empatie, transparenta, promptitudine – sunt valorile care stau la baza construirii relatiei dintre consultant si client
  • Siguranta – consiliere juridica pe durata tranzactiei


Gata cu anunturile false, pierderea de timp, stres si presiune. Echipa Win Imobiliare iti este alaturi – incepand de la cautarea online pana la finalizarea tranzactiei.